Organismul tau reactioneaza in natura!

Atunci cand ne simtitm aglomerati si incepem sa nu mai facem fata activitatilor de zi cu zi, mai ales dupa cateva zile de foc la birou, atunci si organismul nostru are nevoie de o perioada de relaxare, motiv pentru care este bine sa iesim putin in natura si sa ne recreem.

Stim cu totii ca noile elemente high tech ne fac sa fim concentrati pe tot ce inseamna tehnologie, incat uitam ca unele lucruri simple sunt mai placute decat altele si de cele mai multe ori nu trebuie sa scoatem nici un ban din buzunar pentru a ne bucura de unele elemente naturale.

Reactia organismului la natura

Unele din cele mai multe beneficii ale maturii sunt cele care privesc relaxarea, buna dispozitie si calmul cotidian, incat uitam ca natura nu face doar sa ne relaxeze mintea, ci sa o si fructifice in acelasi timp. Poate ca cei mai mari pictori si-au gasit aceasta pasiune privind culorile rasaritului sau ale apusului de soare, sau admirand cum se schimba culoarea frunzelor copacilor de la un anotimp la altul.

Din acest motiv se spune ca natura ne dezvolta imaginatia si o lasa sa se joace in cel mai frumos mod posibil. Cele mai mari poezii de dragoste s-au scris in natura, sub imbinatia elementelor mediului inconjurator, incat soarele, luna, arborii, dealurile au stat la baza romantismului.

Multi dintre noi alegem sa ne relaxam la un picnic sau la iarba verde pentru ca stim ca alegem un loc departe de zgomotele orasului si departe de tehnologie, dorind sa ne cream un timp frumos, in care sa legam relatii cat mai stranse cu prietenii si cu familia, relatii menite sa dureze poate si o viata.

In contact cu natura, organismul isi dezvolta o respiratie mai buna, o claritate a gandurilor precum si o stare pozitiva constanta.

Leave a Comment