Piata imobiliara, piata Forex si Octavian Patrascu

Incepand cu cea de-a doua jumatate a anului 2014 se pare ca piata de imobiliare a fost una cu trend ascendent. S-au inregistrat cresteri si interes crescut pentru acest domeniu. Asta ne face sa credem ca si in 2015 lucrurile vor fi pe aceasta lungime de unda, exact asa cum vine si confirmarea din partea lui Octavian Constantin Patrascu .

Care sa fie motivele pentru care aceasta piata este atat de activa? Pentru ca am fost si partasi la un dezastru al acestei piete. Acum insa exista si motive politice intrucat se inregistreaza o stabilitate, atat cat si cresterea economica determina aceasta crestere spectaculoasa, dupa cum spune si Octavian Pastrascu. Capitalul vestic se adauga si el la acesta lista de motive pentru care piata de imobiliare este una ce merita de investit in ea.

Patrascu Octavian Constantin are argumente mai mult decat solide pentru faptul ca aceasta piata este acum o tinta a investitorilor straini. Spre exemplu interventia lui Octavian Pastrascu tine si de cumpararea unei cladiri mai vechi, semnata de arhitectul I. I. Rosnovanu prin anii 1884. A jucat rol de mediator in aceasta afacere, aducand in prim plan cat de mult cantareste aceasta cladire. Anul acesta afacerea, ce se incheiase in urma cu ceva timp, continua sa se “dezvolte”, avand in vedere ca s-au inceput si lucrarile de restaurare ale cladirii cu pricina.

Patrascu Octavian spune ca are o pasiune aparte pentru acele tipuri de cladiri vechi, cu iz nostalgic, cele care au nevoie de o mana de ajutor pentru a li se reda stralucirea de alta data. Asa ca interesul lui din acest punct de vedere vizeaza sa gaseasca proprietari demni de astfel de imobile, in sdevaratul sens al cuvantului. Misiunea lui poate continua cu siguranta, avand in vedere ceea ce se arata pe piata de imobiliare. Mai precis s-a ajuns la o estimare de 1,2 miliarde de euro pentru 2014, o crestere foarte mare, avand in vedere ca eram in pragul de 300 milioane de euro in 2013. Pastrascu Octavian are toate sansele ca in viitor sa isi continue pasiunea de a intermedia vanzari imobiliare, exact pe gustul sau, intrucat analistii sunt mai mult decat optimisti si anunta pentru acest an un trend in crestere.

Leave a Comment