Plateste cu portofelul in fata calculatorului

Picture 1159Uitati de Google Wallet, o echipa din Londra a creat o tehnologie de recunoastere a obiectelor, pozitiilor si gesturilor care te va putea lasa sa-i arati calculatorului tau portofelul, iar el va initia plata online.

Asta e una din multele aplicatii posibile pentru Seemove, o tehnologie pentru toata lumea a celor de la Seeper, un colectiv de oameni care dezvolta tehnologii in multe lucruri incluzand arta, reclama, educatia si evenimente live. O echipa care a fost fondata cu 15 ani in urma si se extind pe tot globul.

Seemove poate fi folosit pentru raportul de minoritate, si recunoastere a gesturilor precum Iron Man, care te va lasa sa pretinzi ca esti Tony Stark sau Tom Cruise. Numai aici unde poti manipula computerul cu mana si miscari din incheietura, poti antrena sistemul sa recunoasca orice obiect, precum smartphone-ul tau sau tableta, lasandu-te sa tragi la propriu imagini si video de pe dispozitive in computer.

Evan Grant, fondatorul Seeper, spune ca a fost lansat un video drept demonstratie a ceea ce poate face aceasta tehnologie sau nu poate face, reflectand cum vor folosi utilizatorii SeeMove. Chiar si dezvoltatorii vor putea folosi Seemove sa creeze software sau aplicatii care sunt controlate prin gesturi fizice si obiecte.

Mai exista pe piata tehnologii precum Seemove, dar care sunt limitate, precum Kinect care poate recunoaste gesturile, dar nu si obiectele. Acestia s-au folosit de complexitatea camerei Microsoft Kinect mult mai mult decat a fost utilizata pana acum.

Grant spune ca aceasta tehnologie are o multime de lucruri, de la aplicatii de sanatate pana la educatie, in plus te lasa sa folosesti portofelul real pentru a initia o plata online. Grant mai spune ca ai putea folosi jucariile interactive ale copiilor, controland sistemele de divertisment de acasa, ale jocurilor sau chiar limbajul semnelor.

Dezvoltatorul acestei tehnologii spera sa gaseasca la aceasta tehnologie investitori si dezvoltatori interesati sa creeze aplicatii pentru aceasta.

 

 

 

Leave a Comment