Prietenii aleg Playstation 4

M_Id_439846_PlayStation_4Va aduceti aminte cand puteati juca jocuri in garaj timp de nenumarate ore fara sa va intalniti cu persoana cealalta vreodata macar? Ei bine, zilele jocurilor video fiind o scapare din angajamentul social s-au evaporat si nu este atat de rau pe cat am fi crezut vreodata. Jocurile sunt acum locuri digitale de petrecut timpul cu prietenii, strainii si inamici, asa ca atunci cand nu este nimeni acasa, sunt o multime de oameni ce se joaca cu tine de undeva din jurul lumii. Este cumva infricosator, este un fel de magie si a schimbat dramatic modul de joaca.

In timp ce tot mai multi oameni cumpara consola Playstation 4 in favoarea consolei Xbox One, comunitatile gamerilor multiplayer au migrat catre consola celor de la Sony. Asa ca atunci cand iti dai seama ce versiunea al lui Evolve sa-ti achizitonezi, mai tarziu anul acesta, o parte din aceasta decizie este procesul care implica ce sistem are o baza de jucatori mai mare. Daca iti achizitionezi un joc multiplayer, trebuie sa vrei sa ai cat mai multi oameni cu care sa te joci. Aceasta idee se extinde mai mult atunci cand si prietenii tai joaca jocuri. De indata ce un prieten se decide sa cumpere Destiny pe Playstation 4, ceilalti inevitabil il vor urma si vor face acelasi lucru.

Poate sunteti ca mine si preferati sa jucati un joc singuri. Ei bine, daca aveti un prieten care de asemenea joaca jocuri, veti avea de facut aceleasi alegeri ca oamenii care asteapta cu nerabdare un joc multiplayer. De indata ce tot mai multi oameni aleg consola celor de la Sony, Playstation 4, aceasta va deveni in curand alegerea implicita a oricarui joc cu un mediu conectat. Daca Microsoft nu face ceva in aceasta privinta, Call of Duty, Madden si orice alt joc competitiv se va vinde mult mai bine pe Playstation 4, facand mult mai greu reintoarcerea consolei Xbox One.

1 Comments

Leave a Comment