stifler.ro

Marcile de smartphone-uri care au castigat aprecierea publicului larg sunt cele de marca Samsung sau Apple. Sunt producatori ce au reusit sa ofere modele de telefoanele rezistente, performante si cu o functionare optima pentru un timp destul de indelungat. Dar cum orice padure are si uscaciuni, exista sanse ca si la nivelul acestora sa ai parte de surprize.

Cei mai multi dintre noi urmarim achizitionarea unui astfel de dispozitiv, care sa ne ajute sa ne organizam mai usor, dar si sa avem mereu o sursa de informatii la indemana. Sunt apreciate modelele oferite de Samsung spre exemplu, pentru performanta de care dau dovada.

Sunt in atentia utilizatorilor parca mai mult ca niciodata modelele Galaxy S7 si S7 Edge. Ca sunt dorite de public, nu mai este necesar a mentiona. Cu toate acestea, se pare ca unii dintre utilizatorii considera ca pretul a fost prea mare sau ca functionarea nu este una impecabila, asa cum ar fi sperat.

Daca detii la randul tau un astfel de smartphone, ar trebui sa ai din start in vedere o husa S7 Edge de la Stifler – magazin specializat in accesorii mobile. Este modul in care stii sigur ca eviti problemele de estetica, o husa corespunzatoare dictand un nivel de protectie asemenea.

La ce trebuie sa fii atent daca vrei sa cumperi un Galaxy S7 sau S7 Edge?

Multi dintre cei care au facut o achizitie in acest sens, a unui Galaxy S7 sau S7 Edge sustin ca intampina probleme la deschiderea camerei foto. Aceasta ar transmite mesajul warning, camera failed. Motivul pentru care se intampla asta ar fi functionarea nepotrivita a functiei Smart Stay, fiind necesara dezactivarea ei din setari pentru a remedia situatia.

De asemenea, daca te intereseaza sa iti iei un model de Samsung dintre cele mentionate, ai in vedere inca un aspect. Sunt modele care nu recunosc cardul, deci verifica asta in momentul in care faci achizitia. Restarteaza telefonul ulterior introducerii cardului sa revina la setarile din fabrica ale acestuia ca sa te asiguri ca functioneaza fara probleme.

Ceea ce trebuie sa ai in vedere, mai ales cand neregulile sunt sesizate abia dupa ce ai cumparat dispozitivul, este un service gsm bun. Desi multi au tendinta de a ignora mici semnale ale unei functionarii deficitare, cel mai bine este sa iei masuri pentru ca de obicei acestea indica nereguli mai grave. Ca sa nu risti sa ramai fara telefonul recent cumparat, pe care ai achitat probabil o mica avere, ai in vedere remedierea acestora in timp util. Specialistii vor sti ce e de facut.

Sunt aspecte asupra carora trebuie sa fii atent si lista neregulilor poate astfel sa continue. Spre exemplu, functia auto correct s-ar putea sa iti dea batai de cap si nu ai fi primul care observa functionarea incorecta a acesteia. Solutia ar fi sa o dezactivezi, sa scrii normal, pentru a nu risca blocarea tastaturii.

Pentru fiecare neregula exista desigur si o rezolvare, iar daca nu ii dai de cap trebuie neaparat sa apelezi la experti. Daca pentru protectia externa poti cumpara personal o husa S7 Edge de la Stifler, pentru problemele interne ai nevoie de ajutorul specialistilor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *