Prosperitate financiara

Cu totii ne dorim mai mult si mai bine si cand vine vorba de aspectul financiar este cert ca tintim cat mai sus. Doar ca daca am putea cu puterea mintii sa adunam mai multi bani am fi mai fericiti. De vina ar fi de fapt o proasta organizare spun unii. De vina ar fi conceptele pe care le avem, cele care aduc o mare influenta in modul in care iti organizezi totul si cand vine vorba de gestionarea partii financiare.

Din sirul de concepte care iti influenteaza viata financiara:

  • Nu ai numai nevoie de bani pentru a investi si a scoate bani. Ai nevoie de o sansa pe care desigur o cauti in favoarea ta.
  • Si ca tot vorbeam de partea de destin oamenii stapani pe viata lor financiara, oamenii bogati nu obisnuiesc si nu prefera sa puna totul pe seama destinului. Ei stiu ca tot ceea ce fac sta in puterea lor de a face.
  • Dar banii nu sunt cei care functioneaza in orice domeniu. Nu sunt cei care isi pun amprenta pe intreaga viata. De fapt principiul dupa care se ghideaza bogatii, printre altele se refera la faptul ca banii nu sunt totul si sunt necesari numai in acele domenii in care functioneaza.
  • Banii nu determina ceva anume. Nu din cauza lor nu ai mancare sau nu ai succes in afacere; trebuie sa investesti cu cap, sa cheltuiesti cu cap.
  • Oamenii cu bani nu prefera sa o faca pe victima, sa se compatimeasca pentru ceea ce au sau nu au. Prefera sa isi faca viata nu sa astepte “destinul”. Nu horoscopul iti va spune cand este timpul potrivit pentru ceva ci puterea ta.
  • Problemele ce apar, desigur cele legate si de bani, sunt cele care te pun la incercare insa sa te dezvolti, sa accepti provocari.

Am citit diferite articole pe shoppingfan.eu, unde gasiti tot felul de “patimi” ale oamenilor care fac referire la shopping. Acesta este unul dintre motivele pentru care am vrut sa comunic despre conceptele cu referire la situatia financiara.

Leave a Comment