Rafinament in propria baie

Poate cel mai important dintre toate echipamentele si dispozitivele de baie este prosopul, care trebuie sa fie curat, de calitate si sa transmita o senzatie de prospetime si de catifelare. Aceste prosoape trebuie sa fie la indemana oricui, incat atunci cand musafirii sunt in vizita trebuie ca intreaga baie sa fie aprovizionata cu un set esential pentru curatare si clatire.

Un set de baie cuprinde un prosop de fata, un prosop pentru corp si implicit un halat de baie, de care sa se bucure musafirul dupa o baie relaxanta. Trebuie sa ai in vedere ca atunci cand stau peste noapte la o pensiune cu un buget mic, musafirii nu se pot odihni cum trebuie pentru ca se gasesc diverse motive care sa le strice somnul, de la murdarie si pana la lenjerii de o calitate inferioara.

Este destul de placut ca musafirii sa gaseasca in baie cateva prosoape frumos pliate in asteptarea utilizarii lor. Cel mai important pentru clientii unui hotel, care pot fi denumiti si musafiri pentru ca vin pentru o singura noapte sau poate pentru doua, este sa li se asigure prosoape hotel de calitate care sa le confere un nivel optim de rafinament.

Prosoapele de hoteluri sunt o piesa interesanta de baie, pentru ca sunt pozitionate intr-un spatiu special de depozitare din cadrul camerei de hotel, utilizate de majoritatea clientilor acestuia. Desi este o practica destul de comuna de a debarasa prosoapele de hoteluri dupa prima utilizare, unii clienti isi doresc sa achizitioneze prospoul, doar pentru ca au simtit ca este un element aparte, care l-a facut sa se simta confortabil si multumit de serviciile hotelului. Spre deosebire de alte locatii de dormit, unde calitatea serviciilor este mai slaba, un hotel intotdeauna va impresiona prin calitatea inalta a elementelor de confort si anume lenjerii de pat, prosoape de baie, halate de baie, acesorii de baie si implicit de serviciile de curatenie pe care le ofera.

In cazul in care hotelul ofera spatiu suficient pentru a pune la uscat prosoapele care au fost folosite o singura data, cei mai multi tind sa imbratiseze climatul ecologic al acestora. Cel mai indulgent aspect al serviciilor de hotel este confortul dupa un tratament cald. Se poate duce aceasta eleganta in propria casa pentru un rasfat propriu. Daca sunteti in renovarea intregii bai, atunci adaugati si un pic din rafinamentul unei camere de hotel prin achizitionarea unor prosoape de lux, care sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni, stiluri si finisaje.

Leave a Comment