Realitatea virtuala pe smartphone

d84146c9401639eb5455729533ac5545_largeUn roman stabilit in Anglia, Liviu Berechet Antoni, incearca sa stranga 25.000 de lire pentru un proiect inovativ pe nume Altergaze. Altergaze este o noua interfata de realitate virtuala care foloseste puterea smarphone-ului tau pentru a furniza o experienta de calitate inalta de realitate virtuala. Poate fi folosit ca un dispozitiv pe care sa-l tii in mana sau sa-l porti pe cap.

Folosit ca dispozitiv handheld, Altergaze ofera unul dintre cele mai largi perspective dezvoltat vreodata de o interfata VR comerciala, totul intr-un pachet usor si compact.

Pentru jocuri si alte aplicatii interactive, Altergaze poate fi prins de cap. Optional, poti folosi un al 2-lea dispozitiv, precum tableta sau laptopul ca universal controller. Altergaze este o interfata de realitate virtuala wireless (fara fir), grozava atat pentru gameri, cat si pentru utilizatorii normali care vor sa experimenteze viitorul divertismentului.

Descris pe scurt, Altergaze este un accesoriu pentru telefonul mobil, simplu si compact. Doar iti plasezi smartphone-ul inauntru si esti gata. Dispozitivul creeaza o experiente 3D stereoscopica cu unul dintre cele mai largi perspective dezvoltate vreodata, pana la 110 grade orizontal. Folosit in combinatie cu noul Iphone 5 (display retina) imaginile arata ascutite, deschise si colorate.

Nu fiti pacaliti de design-ul simplu, din cauza ca calitatea imaginilor dezvoltate de Altergaze este cea mai mare de pe piata, rivalizand cu HMZ si Rift.

Fiindca totul functioneaza pe baza de iOS si Android, Altergaze este un beneficiu mare pentru dezvoltatorii de jocuri indie. Sa faci un joc compatibil cu acest dispozitiv nu putea fi mai usor. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa inlocuiesti camera existenta in joc cu scriptul Altergaze Camera si sa-ti configurezi tastele pentru a fi controlate de pe aplicatia Altergaze Controller.

Fiindca schimba modul de a ne uita la un anumit lucru, poate ajuta si la primele produse comercializate pentru printare 3D .

 

Leave a Comment