Salus Controls explica care este importanta si care sunt avantajele incalzirii prin pardoseala

 

In zilele noastre, incalzirea in pardoseala este un sistem folosit din ce in ce mai des de oamenii din ziua de astazi, ceea ce inseamna ca isi castiga popularitea in randul consumatorilor. Avantajele acestei tehnici de incalzire sunt destule, atat timp cat exista si o instalare perfecta dar si un sistem de calitate, fiind un “remediu” excelent pe timp de iarna.

Pornind de la aceste aspecte, sistemul de incalzire in pardoseala este mai apreciat de consumatori, si asta multumita avantajelor pe care le ofera:

  1. Incalzirea prin pardoseala se integreaza perfect in proiectele de construire sau renovare a unei locuinte;
  2. Incalzirea prin pardoseala reprezinta cea mai sigura forma de incalzire a casei – acest sistem este excelent mai ales pentru familiile unde exista copii mici;
  3. Un sistem de incalzire prin pardoseala implica o serie de costuri mai mici, comparativ cu alte forme sau metode de incalzire a locuintei;
  4. Incalzirea prin pardoseala da voie consumatorilor la creativitate – in lipsa unui calorifer pe perete, utilizatorii isi pot permite sa isi decoreze locuinta dupa bunul lor plac;
  5. Pe langa faptul ca sistemul de incalzire prin pardoseala nu este vizibil, acesta nu interfereaza cu niciun alt sistem al casei.

Salus Controls ofera solutii pentru un viitor sustenabil

Cererea fata de sistemele de incalzire prin pardoseala au crescut considerabil in ultimii ani de zile. Si, avand in vedere faptul ca se pune accent atat asupra economiilor, cat si a protejarii mediului inconjurator ce sufera de pe urma incalzirii globale, nu este deloc surprinzator faptul ca din ce in ce mai multi consumatori isi propun sa apeleze la aceasta forma de incalzire.

Dar, acestea nu sunt singurele motive ce determina o cerere ridicata din partea consumatorilor; o importanta deosebita revine si formelor de tehnologie de ultima generatie inserate in acest sistem de incalzire. Pe scurt, vorbim de un sistem smart de incalzire ce valorifica energia de la sol, reusind sa incalzeasca o locuinta in mod economic. Asadar, cu ajutorul produselor de incalzire de la Salus Controls, consumatorii au abilitatea de a controla si de a monitoriza nu numai caldura din locuinta, dar si apa calda, de orinde s-ar afla.

Avand ca principal scop furnizarea de produse smart de incalzire a locuintei, compania Salus Controls ofera o metoda mai buna de incalzire, deoarece utilizatorii pot sa isi regleze temperatura din camera in functie de dorintele proprii, fara a modifica nivelul valorilor temperaturilor din restul locuintei.

Controlul temperaturilor de la distanta

Asadar, printre cei mai buni furnizori de produse de incalzire a locuintei se numara si compania Salus Controls, ce furnizeaza catre consumatori numai sisteme smart de Incalzire in pardoseala Salus Controls sau termostate inteligente iT 500 si iT 600. Multumita tehnologiei smart incorporate in produsele Salus Controls, pachetele de incalzire Salus permit gestionarea si manipularea caldurii din toate camerele locuintei personale, in mod independent, folosind o aplicatie pe telefon.

Multumita tehnologiei smart ce intra in componenta termostatelor Salus, cu ajutorul aplicatiei ce poate fi gasita si instalata gratuit din App Store, pe Google Play sau in Windows Store, utilizatorii pot sa se bucure de controlul temperaturilor din locuinta proprie, chiar si atunci cand se afla departe de casa.

 

1 Comments

  1. Am avut ocazia sa stau o saptamana cazata intr-un apartament incalzit prin pardoseala. Este minunat! A fost singura saptamana in care am avut picioarele calde and o circulatie periferica deficitara.

Leave a Comment