Sanatate cu avocado

Daca vom merge la un magazin sa cumparam anumtie alimente vom observa cu siguranta cum de cele mai multe ori vom gasi alimente nesanatoase care ne afecteaza destul de mult sanatatea.

Multi oameni se intreaba cum se face ca in urma cu ceva vreme oamenii nu se imbolnaveau si nu aveau atatea probleme de sanatate in timp ce in zilele noastre oamenii sufera de afectiuni indiferent de varsta. Ei bine, totul se datoreaza alimentatiei. In urma cu ceva vreme oamenii nu consumau alimente nesanatoase si modificate genetic asa cum se intampla astazi.

Unul dintre cele mai sanatoase fructe este avocado. Acest fruct are o multime de proprietati si nutrienti benefici si care sitmuleaza buna functionare a organismului. Exista o serie de lucruri despre avocado, pe care oamenii nu le cunosc. Iata care sunt acestea:

Avocado este una dintre cele mai bune surse de vitamina K, fibre, vitamina B6, vitamina C, acid folic si cupru, toti acestia fiind nutrienti indispensabili metabolismului feminin.

Avocado are mai mult potasiu, decat o banana si are in jur de 30 de grame de grasimi, cea mai mare parte fiind grasimi sanatoase. Potasiul este unul din principalele minerale care combate retentia d elichide, suferinta tipic feminina. Avocado este foarte bun pentru inima, datorita grasimilor bune pe care le contine.

Continutul mare de potasiul regleaza presiunea sanguina, previne bolile cardiovasculare, ceea ce il recomanda femeilor aflate la menopauza si stimuleaza mecanismele naturale de eliminare a toxinelor facand pielea frumoasa si stralucitoare. Este o buna sursa de antioxidanti si poate fi folosit in tratarea bolilor de piele.

Acest fruct contribuie foarte mult la o buna functionare a organismului. Datorita grasimilor esentiale, bune el este un adevarat fruct minune. Asadar, puteti oricand sa consumati acest fruct deoarece va va aduce o multi de beneficii sanatatii.

Leave a Comment