Seturile pentru birou Credan – cadouri pentru businessmani cu standarde înalte!

Independent, rafinat, cu fler antreprenorial si ambitios, barbatul care activeaza in domeniul afacerilor isi va reflecta intotdeauna personalitatea si statutul in decorul propriului birou, acesta fiind un bun indicator al creativitatii, responsabilitatii, imaginatiei si dedicarii sale in munca. Iata de ce, atunci cand dorim sa impresionam un businessman printr-un cadou deosebit, sugestiv cordialitatii, respectului si aprecierii ce i-o purtam, suporturile si accesoriile pentru birou sunt alegeri mai mult decat inspirate. Colectia de cadouri pentru barbati Borealy cuprinde o gama generoasa de decoratiuni si accesorii pentru birou, special dedicate persoanelor orientate spre rezultate, calitate si lux, si constituie o sursa de incredere in materie de daruri corporate si business. Din oferta magazinului de cadouri Borealy, am selectat pentru voi trei idei de daruri pentru barbati Borealy, alegeri cu care, negresit, va veti face remarcati in mediul business. Ce au in comun seturile cadou selectate din oferta Borealy? Provenienta – sugestiile noastre apartinand prodigiosului producator spaniol Credan – faimos pentru obiectele decorative ce le semneaza, supuse minutiosului proces de damaschinare si fiind realizate din materiale de calitate superioara, precum aurul de 23 carate, lemnul de esenta nobila sau cristalul cu 24% plumb.
Setul pentru birou Jules Verne by Credan – un cadou cu prestigiu pentru businessmanii clasici
Cuprinzand instrumente de scris de lux – stilou si pix, cutit pentru deschiderea corespondentei, clepsidra, suport pentru carti de vizita si baza cu ornamente dBorealyin aur de 23 carate, setul pentru birou reprezinta o bijuterie de inalta clasa, ideala pentru a innobila birourile celor mai distinsi domni cu activitate in mediul de afaceri. Designul setului Credan evoca luxul si eleganta stilului aristocratic clasic, aurul galben de 23 carate sporind valoarea
intregii piese. Dincolo de valoarea estetica a acestui impresionant cadou pentru barbati din oferta magazinului online Borealy, setul Jules Verne by Credan este si deosebit de practic, venind in intampinarea nevoilor profesionale de zi cu zi ale celor mai distinsi oameni de afaceri.
Letter Set Aghata Christie by Credan – accesorii de o eleganta atemporala, placate cu aur de 23 carate
Acest set cadou Borealy contine o lupa si un cutit pentru deschiderea corespondentei, realizate din alama placata cu aur de 23 carate si remarcabile prin minutiozitatea letter_set_aghata_christie_by_credan_-_made_in_spain_2_decoratiunilor specifice procesului de damaschinare. Lentila convergenta a lupei este fixata intr-un cadru aurit, iar manerele ambelor piese impresioneaza prin amanuntele decorative obtinute prin tehnica damaschinarii. Acestea va sunt oferite intr-o eleganta cutie cadou, realizata din lemn de nuc, admirabil finisata si imbracata in 12 straturi de lac, astfel incat caseta sa nu-si piarda din stralucire si farmec de-a lungul timpului. Suportul pentru cutitul de corespondenta si lupa din interiorul casetei poate fi scos, cutia putand fi, astfel, dedicata pastrarii suvenirurilor de pret.
Clepsidrele Credan – simboluri rafinate ale timpului
Clepsidrele Credan din oferta magazinului de cadouri Borealy sunt realizate din esente nobile de lemn si prezinta fine decoratiuni din aur de 23 carate, reprezentand rafinate simboluri ale scurgerii implacabile a timpului. Sutinute de suporturi din lemn masiv, cu suprafete ireprosabil finisate si lacuite in multiple straturi, clepsidrele marca Credan, oferite clepsidra_jules_verne_by_credan_gold_plated_-_borealyde Borealy – Cadouri de Lux, vor atribui note clasice si un rafinament aristocratic birourilor, spre incantarea celor mai pretentiosi si stilati businessmani.
In ce cuvinte putem sintetiza gama de cadouri pentru barbati marca Credan, din vitrinele virtuale ale magazinului Borealy? Lux, prestigiu, onoare si rafinament clasic, profesionalism, ambitie, perseverenta si reusita. Standarde inalte, in cadouri de succes!

1 Comments

Leave a Comment