Stailer – programari la salon gratuite, chiar si fara cont creat

Atunci cand vrei sa realizezi o programare, indiferent pentru ce fel de serviciu stii deja ca trebuie sa te inarmezi cu rabdare si mult timp liber. Chiar daca stii ca vei plati pentru respectivul serviciu, nu vrei sa tai coada cum s-ar spune, dar parca tot nu este loc liber si pentru tine niciodata, atunci cand ai nevoie. Aproape pe tot parcursul anului este ocupat peste tot. Daca si la spital trebuie sa astepti poate chiar cateva ore pana ce te consulta un medic, ce asteptari sa mai ai pentru alte servicii.

Chiar si atunci cand vrei sa mergi la salon pentru a beneficia de o tunsoare, o manichiura sau un masaj de relaxare, ai nevoie de 2 saptamani minimum de preaviz inainte sa vizitezi chiar salonul pe care-l frecventezi si sa prinzi un loc liber. Cam asa sunt listele de asteptare. Cand iti spune sa vii saptamana viitoare este un caz fericit. Din fericire acum il avem printre noi pe Stailer. Unde? Pe telefonul tau sau pe orice alt device ai, care este conectat la internet.

Stailer – metoda de programare la salon

Este o bucurie ca avem Stailer pentru ca este acea platforma (acum si in varianta de aplicatie) care permite programarea online la salon. Poate ai mai auzit de el pana acum, dar nu stii detalii. Iata ca acesta este semnul care iti sugereaza ca ar trebui sa incerci si tu aceasta metoda de acum. Asta doar daca vrei sa iti simplifici viata si sa nu mai pierzi timp pretios doar pentru a face o programare la salon, care nici macar nu este pentru ziua in care ai nevoie.

Stailer te ajuta sa gasesti atat locurile libere, cat si sa te programezi. Atentie! – Fara sa dai macar un apel telefonic si fara sa astepti la cozi infernale. Vei avea parte de ceea ce iti doresti dintre serviciile de hair and beauty atunci cand vrei, fara sa ai batai de cap si fara sa platesti ceva pentru aceasta metoda. Da! Stailer este complet gratuit. Poti sa vezi mai multe informatii aici despre acest lucru.

Sa vorbim si despre cont…

Stailer poate fi utilizat fara sa iti creezi un cont. Poti vedea toate locurile libere, tot ce te intereseaza si poti sa te programezi si fara acesta. Dar decizia este a ta daca vrei sau nu sa faci si tu parte din comunitatea Stailer, dar sa stii ca poti avea parte de niste avantaje.

Poti incerca prima data sa vezi cum functioneaza, cum te ajuta si abia mai apoi sa creezi contul. Acesta te ajuta sa economisesti si mai mult timp pentru ca nu trebuie sa mai introduci de fiecare data informatiile personale.

Daca vrei sa iti fie si mai simplu poti descarca aplicatia si acolo te conectezi cu adresa de Facebook sau cu emailul si este mai simplu sa gestionezi astfel programarile. Setezi remindere cu ajutorul contului, vezi toate informatiile despre programari si multe alte aspecte de acest gen de care te poti bucura.

Acceseaza platforma sau descarca aplicatia si bucura-te si tu de serviciile sale. Nu vei mai accepta o alta metoda de a te programa la salon mai apoi.

Contact:

support@stailer.ro

Leave a Comment