Stilul glamour, o alta etapa a videochatului

Auzim despre videochat verzi si uscate; intr-o oarecare masura tindem sa le credem pentru ca nu cunoastem ce se intampla intr-un studio de acest fel. Dar sa ne gandim si la faptul ca exista si in acest domeniu o delimitare de stil. Poate ca nu ai auzit pana acum de glamour studio dar cei de la Studio20 videochat din Bucuresti ne explica despre aceasta eticheta.

Glamour videochat, adul si non adult

Pentru ca s-a ajuns intr-un punct atat de departe si pentru ca isi permit cei de la studiourile de inalta clasa sunt de parere ca ar trebui sa mizeze pe diversitate. Sunt multi cei care doresc sa intre in contact cu fetele de la videochat din pura curiozitate sau din placerea de a sta de vorba cu o persoana care sa ii inteleaga. Sunt multi cei care prefera doar companie si nimic altceva. Asa ca fetele pot lucra si pe profil non adul pentru ca au aceasta sansa si de public nu duc lipsa.

Cand despre ce inseamna sa lucrezi la videochat in stil glamour cele mai multe dintre fete intuiesc despre ce este vorba. Ca in reviste glossy, ca fetele rasfatate, cu accent pe lux fetele sunt pasionate, interesate si interesante si pun mare accent pe imagine. De fapt intreaga lor activitate este glamour si asta pentru ca studioul in sine este de asa natura si ofera conditii pe masura.

Intrebam curiosi ce anume inseamna glamour la Studio 20. Aflam printre altele ca au si un loc special amenajat pentru ca fetele sa se relaxeze, pentru ca fetele sa aiba parte de rasfat, de masaj daca este cazul. Asta le ajuta si sa se intretinta si sa aiba mereu acea imagine de femeie impecabila.

Se pare ca si in ceea ce priveste videochatul exista pretentii. Si destul de inalte daca e sa ne gandim la faptul ca un studio ce se respecta ofera chiar si o zona de relaxare. Fetele lor sunt rasfatate din toate punctele de vedere si pentru curajul lor de a lucra aici au parte de salarii cum nici nu visau la inceput. Au o gandire mai libera si sunt cochete, sunt femei cu interese si visuri. Sunt modele la videochat si fac asta intr-un stil glamour!

1 Comments

  1. Un model de videochat trebuie sa aiba girja de ea, sa se imbrace bine, sa se machieze, coafeze, stilul glamour i se potriveste manusa!

Leave a Comment