Termostatele inteligente, griji mai putine pentru facturile la gaz

In prezent, stiinta si tehnica au facut ca multe din lucrurile pe care le folosim zilnic in activitatile noastre sa aiba cel putin o componenta inteligenta. Nu mai putem vorbi de electrocasnice, televizoare sau telefoane care sa nu fie inteligente. Pana la urma, tot acest concept legat de inteligenta produselor a inceput sa devina o obisnuinta, parte din viata noastra.

Parca a ajuns sa nici sa nu ne mai uimeasca faptul ca pana si un termostat, precum termostat Salus IT500 este, dupa cum s-ar spune, smart, de la prima pana la ultima componenta. Si nu e smart doar de dragul de a avea si el denumirea aceasta, ci dimpotriva chiar, aduce reale beneficii pentru oricine este dornic sa le ia in considerare.

In aparenta, functioneaza precum un termostat clasic, insa are in plus niste functii uimitoare, care fac pe deplin diferenta in acest caz. Poate fi controlat de la foarte mare distanta, prin intermediul unei conexiuni la Internet. Apoi, poate fi programat in mai multe moduri, pentru asigurarea unui confort suprem utilizatorului.

Pentru cei care doresc ca atunci cand ajung acasa sa se bucure de un plus de caldura, prin diverse setari se poate regla nivelul temperaturii apei. Astfel, nu va mai trebui sa se astepte foarte mult timp pentru o baie relaxanta, perfecta, dupa o zi solicitanta de munca.

In plus, pentru a preveni frigul extrem de puternic resimtit dupa iesirea din cada, termostatul poate asigura caldura necesara in toata casa sau doar intr-o anumita camera. In plus, se pot adauga programe de incalzire, care sunt gandite dupa bunul plac al utilizatorilor. Daca respectivul doreste ca dupa ce iese de la baie sa fie sauna in dormitor, nu va fi absolut nicio problema in acest sens, daca se stabileste programul de incalzire corespunzator.

Incalzirea se va putea face pe zile sau dupa bunul plac, acesta este avantajul enorm asigurat de un termostat atat de inteligent. Iar daca lucrurile nu par sa functioneze dupa bunul plac, pe site-ul producatorului este mereu disponibil pentru a fi descarcat un ghid rapid de instalare, un manual de utilizare si unul de instalare. In asa fel, acestea vor putea fi oricand consultate, dupa bunul plac.

Iar daca nici asa lucrurile nu par sa functioneze dupa cum s-ar fi asteptat, exista oricand si posibilitatea ca cei de la Salus Controls sa ofere suport tehnic. Tot ce trebuie facut e sa se completeze un formular cu date legate de client, dar si de problema intampinata in legatura cu modul in care se prezinta sau functioneaza produsul. In scurt timp, un membru al echipei de suport tehnic va fi dispus sa ofere indrumarea atat de mult dorita in acest caz.

Indiferent de modul in care ar fi abordata problema in acest caz, un termostat Salus IT500 poate fi considerat a fi una dintre cele mai bune solutii in acest sens. Eficienta lui nu are cum sa treaca neobservata, datorita confortului optim care este pe deplin asigurat locuintei, dar si a faptului ca este un gadget extrem de practic, care elimina grija facturile cu pret umflat de pe lista utilizatorului.

Leave a Comment