www.saluscontrols.ro

In prezent, ne bucuram de un control total asupra sistemelor ”inteligente” din locuinta noastra. Datorita noilor dispozitive aparute pe piata, ne este foarte usor sa ducem un trai cat mai relaxat. Acum, cand noul Salus iT500 si-a facut intrarea in vietile noastre, nu putem decat sa ne bucuram de toate beneficiile pe care ni le ofera.

In trecut – adica cu doar cativa ani in urma – era dificil sa obtii eficienta din partea sistemelor de climatizare. Acestea sunt sistemele care se ocupa de incalzirea, racirea si ventilarea incaperilor in functie de confortul nostru. Insa din cauza termostatelor vechi, era greu sa controlezi orele de functionare ale centralei termice. Motivul a fost conturat de absenta unui panou de comanda dezvoltat. Puteai alege doar temperatura pe care ti-o doreai in camere, iar cand o atingea, se oprea automat.

Ce este nou la termostatele Salus iT500?

Cu noile termostate Salus, te poti bucura de o programare usoara a timpului de functionare al aparatului. Astfel incat, poti alege unul dintre programele prestabilite – toate, 5/2 zile sau zile individuale – sau iti poti crea propriul program personalizat, in functie de rutina si orarul tau de munca. De altfel, aici intervine si simplitatea adaugarii unui program de incalzire/racire al casei.

Exista incorporat in dispozitiv o noua functie numita geo-locatie. Aceasta functioneaza pe baza conexiunii dintre termostat si locatia smartphone-ului tau. Astfel, daca ai locatia pornita pe telefonul mobil, la o anumita distanta de casa – indiferent daca pleci sau vii inapoi – primesti un reminder. Acesta are scopul de a te instiinta ca poti trece termostatul inteligent in modul de vacanta, daca te indepartezi de casa. Iar in cazul in care te intorci – te apropii de dispozitiv – esti intrebat daca doresti pornirea sistemului de incalzire. In acest fel, cand intr-un final ajungi acasa, ambientul va avea temperatura optima setata de tine anterior.

Odata cu primirea termostatului Salus iT500, vei fi invitat sa iti instalezi o aplicatie pe smartphone. Iar cu ajutorul unor tutoriale puse la dispozitie de echipa Salus, vei invata cum sa utilizezi cat mai eficient sistemul.

Care sunt avantajele dispozitivelor inteligente iT500?

Datorita conexiunii dintre telefonul tau mobil sau a tabletei si termostatul inteligent Salus iT500, este usor sa controlezi sistemul de climatizare chiar si de la distanta. Nu mai este nevoie sa folosesti panoul de comenzi al dispozitivului. Este suficient sa ai aplicatia descarcata si sa o utilizezi corespunzator.

Prin programarea eficace, poti face economie atat de energie, cat si de bani. Nu trebuie sa mai lasi centrala pornita cand pleci in vacanta pe timp de iarna ca sa nu inghete tevile. O poti programa sa porneasca singura o data pe zi pentru a mentine o temperatura constanta in locuinta. Nu mai trebuie nici sa ajungi acasa dupa o zi obositoare la munca si sa pornesti sistemul de incalzire, ca mai apoi sa astepti in frig sa isi faca treaba. Acum poti porni din timp sistemul printr-un simplu click pe telefon.

Daca doresti mai multe detalii legate de noul termostat Salus iT500, poti intra pe www.saluscontrols.ro. Aici vei afla in detaliu care este scopul termostatului inteligent. Tot pe aceasta pagina vei gasi informatiile necesare pentru instalarea si utilizarea produsului.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *