Trecerea de la tricicleta la bicicleta pentru copilul tau

triciclete toyz.roTricicletele sunt niste jucarii grozave pentru copiii care inca nu au abilitatea de a se mentine in echilibru pe bicicleta. Sunt ideale pentru cei mici mai ales cand se doreste trecerea de la ceva simplu la ceva mai greu, cum ar fi bicicleta. In loc de a dispune doar de doua roti care trebuie mentinute intr-un balans perfect, tricicletele de pe pagina http://www.toyz.ro/triciclete/ sunt echipate cu trei roti, una fiind de ajutor, pentru asigurarea ca vehiculul va ramane in picioare chiar si atunci cand nu este pus in miscare.

Asadar, magazinul online Toyz asigura o varietate de modele de triciclete, atat pentru fetite, cat si pentru baietei, care indeplinesc preferintele pustilor, dar si calitatile pe care le doresc parintii pentru siguranta celor mici. Tricicletele care sunt cel mai adesea utilizate pentru a invata pe copii sa faca trecerea la biciclete sunt, de obicei, mai reduse ca dimensiuni, la fel ca cele de pe site-ul Toyz.ro. Este recomandat sa lasi pe cel mic sa se invete cu mersul pe o tricicleta chiar inainte sa invete sa mearga, pentru ca astfel i se dezvolta functiile locomotorii.

O astfel de jucarie de calitate ajuta copilul sa pedaleze si sa invarta de coarne, doua abilitati foarte importante care trebuie stiute pentru cand se merge cu bicicleta. Odata ce juniorul a invatat cum sa traga de coarnele tricicletei, va putea invata si cum sa pedaleze in mod corect. Este mai bine ca cei mici sa isi desfasoare aceste activitati in interiorul casei, mai ales daca aceste jucarii sunt mai mici. Insa, se pot juca si afara in curte sau pe alee daca sunt supravegheati de adulti. Atunci cand copilul are 2 ani jumatate, deja are nevoie de un vehicul mai mare si mai puternic, deoarece potentialul de viteza dobandit de cel mic este prea rapid pentru o tricicleta. Acum este potrivit a se face trecerea de la triciclete la biciclete pentru copii mici.

Tricicletele de la Toyz care sunt fabricate din plastic tare si au centre mai joase de gravitate sunt mult mai sigure pentru copilasi. Au frane bune si de obicei nu ajung la viteze foarte mari, datorita faptului ca sunt de jucarie. Aceste vehicule contribuie foarte mult la dezvoltarea in armonie a fizicului celor mici, invatandu-i in acelasi timp si unele aptitudini importante pentru mers.

1 Comments

Leave a Comment