Exista multe leacuri babesti care ne vindeca si ne protejeaza de foarte multe boli. Unele plante au efecte magnifice, iar noi nici macar nu realizam aceste lucruri.

Matasea Porumbului se dovedeste eficient in stabilizarea nivelului de zahar din sange. Este un bun remediu pentru ca pacientii sa aiba diabet inalt, in timp ce reduce zaharul din sange crescand nivelul de insulina din corp.

Edema este un rezultat al cedarii inimii sau inimii slabite, datorita caruia, inima esueaza sa pompeze suficient sange in corp. Acest lucru produce o rezerva de sange in vene. Rinichii sunt incapabili sa functioneze eficient datorita unei inimi slabe si acest lucru duce la depozite de fluide in genunchi, glezne, coapse, chiar si plamani. Matasea porumbului ajuta recuperarea din conditia de edema, fie pulmonara sau periferica.

Pentru studii, contribuie de asemenea la inhibarea pigmentarii pielii. Acest lucru ar putea servi ca remediu pentru vitiligo. Vitiligo este conditia in care depigmentarea se intampla pe diferite parti de piele, producand lumina si cai de intuneric. Oamenii ce sufera din cauza acestei boli sunt de cele mai multe ori sfatuiti sa depigmenteze piele pentru a se potrivi unui ton mai iluminat.

Mentine nivelul de sodiu din corp si ajuta la inlaturarea nivelelor de exces a potasiului ce ar putea sa se demonstreze foarte nociv pentru corp. Lipsa de sodiu ar putea cauza o concentratie scazuta, probleme cu cititul si intelegere, extrem oboseala mentala si fizica, si de asemenea hiponatremie in cazuri extreme. Sodiul ajuta la controlul presiunii sangelui, controleaza volumul de fluide din copr si ajuta la mentinera nivelul corpului de baza de acid.

Matasea porumbului este o sursa naturala de vitamina C, ce protejeaza inima, asigura o circulatie buna a sangelui si previne aparitia bolilor cardiovasculare.

De asemenea s-a observat ca matasea porumbului stimuleaza secretia bilei de ficat, stocata in vezica urinara, ce este necesar pentru digestie.

Cum se face ceaiul?

  • Fierbe apa
  • Adauga fibre de matasea porumbului uscate sau prospete
  • Permite-i sa fiarba pentru 5 minute
  • O lingura de miere ar putea fi adaugata pentru a imbunatati gustul

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *