Uleiul de masline un cosmetic natural de precizie

Femeile sunt in stare de foarte multe sacrificii pentru a arata cat mai bine si pentru a iesi cat mai tare in evidenta. Din aceste motive, unele femei ajung sa cheltuie foarte multi bani pentru produsele cosmetice care de multe ori se dovedesc a fi ineficiente. Probabil ca din aceste motive unele femei au inceput sa foloseasca produsele naturale, cu o baza naturista deoarece acestea se dovedesc a fi mult mai bune si mai eficiente.

Uleiul de masline ofera pielii o stralucire naturala si din aceste motive a fost folosit inca din cele mai vechi timpuri pentru frumusete. Tot timpul uleiul de masline a fost considerat benefic pentru frumusete.

In continuare voi prezenta care sunt partile pozitive ale utilizarii uleiului de masline si cum ne ajuta el:

Unghii

Probabil ca nu stiai insa uleiul de masline este foarte bun pentru ca hidrateaza cuticulele si intareste unghiile. Asadar, este foarte bun si benefic daca va dorti sa aveti o manichiura sau o perichiura de indiviat. Trebuie sa incalziti putin ulei de masline si sa inmuiati unghiile pentru cateva minute. Va trebuie sa faceti acest lucru inainte sa dati forma unghiei si efectul va fi unul de senzatie.

Indeparteaza petele

Probabil ca vi s-a intamplat de foarte multe ori sa va murdariti pe maini de la cirese nerge, nuci sau de la alte fructe. Stiti cat de greu de indeparteaza aceste pete insa uleiul de masline va ajuta sa indepartati complet acest tip de pete. Trebuie sa amestecati cateva picaturi de suc de lamaie cu ulei de masline si sa aplicati aceatsa solutie pe zona in care aveti nevoie. Cu siguranta veti scapa de aceste pete imediat.

Demachiant

Una dintre cele ami bune metode de demachiere este folosire uleiului de masline. Trebuie sa aplicati sub ochi, pe obraji si pe frunte cateva picaturi de ulei de masline, dupa care stergeti cu o discheta demachianta din bumbac.

Leave a Comment