Un blog despre Cluj si nu numai

Nu este vorba de ideea usor manelistica si de mandrie pentru a citi un blog ce poarta numele unei locatii pe care o indragesti. Insa este clar ca te atrage ideea. Clujeanul.eu este spre exemplu acel tip de blog ce te va atrage inca de la bun inceput si asta pentru ca si numele sau are o infleunta. Dar asta nu inseamna ca nu vei gasi continut de calitate care sa demonstreze ca este un  blog complet.

Complexitatea sa este definita de tipul de articole, varietatea acestora caci cuprind o vasta categorie. Temele abordate vin sa demonstreze ca este un blog ce merita citit si care se adreseaza unui public larg, de la cei curiosi si pana la cei preocupati de stiri. Cu o constanta grija pentru acest aspect vine sa prezinte cele mai interesante stiri din lume si asta demonstreaza din nou ca nu se limiteaza, iar optiunile sale sunt diverse.

Un alt aspect ce defineste acest blog se refera la perspectiva pe care o aduce. Este vorba de un alt punct de vedere, altul decat cel obisnuit. Si cum spre exemplu cand vine vorba de stiri totul tine de aceeasi poveste aici vei gasi in schimb un alt punct de vedere, o dezbatere amanuntita.

Si intr-un mod concret afla despre meseria de vanator de recompensa, despre apiterapia, despre hartuirea online, spatii verzi si nu numai. Mai mult decat atat la randul sau acest blog vine si cu recomandari ale altor bloguri ce merita citite caci pun pret pe calitate de asemenea.

Interesantul iese la suprafata prin fiecare articol si acest aspect este din nou un plus. Asta pentru ca vine cu ceva nou, cu cate putin din toate, cu aspecte din lumea moderna. De la sfaturi la stiri, de la ce inseamna sa porti slapi si de ce nu sunt recomandati si pana la aspecte legate de omenire acest blog cuprinde de toate.

 

 

 

 

Leave a Comment