Ustensile pe care sa ti le doresti

Din gama de ustensile bucatarie unele sunt parca idei inovatoare si iti vei dori sa ai parte de asa ceva. Nu iti dai seama poate de importanta lor pana cand nu ajungi in punctul in care concret ai avea nevoie de ele. Chiar daca aparent este o simpla strecuratoare asta iti salveaza din timp cand nu astepti sa se raceasca mancarea fiarta spre exemplu.

Ustensile moderne

Actual avem bucatariile dotate cu tot soiul de ustensile pentru ca avem accces la ele. O simpla accesare pe Comenzi.ro ne demonstreaza acest lucru. Poate ca in trecut existau insa nu stiam de ele, le doream insa nu aveam o deschidere din acest punct de vedere. Era comunismului insa a trecut asa ca acum toate gospodinele se bucura de abundenta in shopping-ul de asa natura.

Fie ca este o placere sa gatesti sau nu ustensilele sunt cele care se dovedesc utile, cele de care ai avea nevoie, cele care iti usureaza munca. Iata cateva exemple in acest sens:

  1. RoboStir, adica o lingura electrica. Stii si tu acele momente cand vorbesti la telefon, incerci sa amesteci in mancare si intre timp mai speli si vase. Ei bine o astfel de ustensila face ca cel putin partea de a amesteca in mancare sa fie lipsa de griji pentru tine.
  2. Cosul de gatit care sa iti prajeasca diverse alimente fara exces de ulei, care sa actioneze si ca o strecuratoare este de asemenea un tip de ustensila de dorit. Nu te frigi cand prajesti cartofi, un cos ce se poate folosi pentru a spala alimentele, pentru a fierbe sau a aburi alimentele. Are functionalitate multipla din acest punct de vedere.
  3. Un desfacator mutiplu este de asemenea ustensila moderna. Asta pentru ca dispune de 4 modalitati de desfacere a unui borcan sau a unei sticle sigilate. Cu moduri diferite de a indeplini misiunea de a desface un borcan spre exemplu acest tip de desfacator te salveaza de la nevoia de a aduna prea multe dispozitive pentru diverse tipuri de sticle.

Acestea sunt doar cateva exemple de ustensile din bucatarie de care oricine s-ar bucura pentru usurinta cu care se poate manifesta munca de bucatarie.

Leave a Comment