Vegetarieni convinsi

vegetarieniSi vedetele sunt vegetariene. Si la noi in tara, si in afara acesteia, este destul de serioasa aceasta treaba cu dietele vegetariene. Multi actori, cantareti si artisti completi aleg sa treaca pe un asemenea stil de viata si stil alimentar deoarece sustin ca le merge foarte bine si se simt mult mai sanatosi. Niste exemple in acest caz:

  • Lea Michele este o actrita popuara care a trecut pe aceasta dieta. A demonstrat faptul ca o carte foarte buna iti poate schimba toata viata. Aceasta actrita a luat decizia de a devebi vegana dupa de a citit  cartea “Skinny Bitch”. S-a implicat in valorile organizatiei PETA, la fel ca si actorul Alec Baldwin.
  • Alec Baldwin iubeste animalele foarte mult, de aceea a decis sa devina vegetarian. Baldwin a devenit implicat activ in PETA si, de asemenea, se pare ca a spus ca a facut asta pentru animale, pentru mediu si pentru sanatatea sa proprie. Nu-i asa ca a gandit foarte bine si ca are dreptate?
  • Olivia Wilde este o celebritate minunata si care arata extraordinar. Aceasta a devebit si ea vegana cu ajutorul altor actrite si cu ajutorul unui documentar care arata care sunt frumusetile acestei diete bune pentru sanatate. Olivia spune ca se simte mai sanatoasa si mai plina de energie. De asemenea, a pornit propriul site care sprijina ideea de a deveni vegetarian.
  • Carrie Underwood a decis sa se dea pe aceasta dieta verde dupa ce i s-a spus ca este intoleranta la lactoza. Oricum, Carrie admite ca este numai 95% vegana, pentru ca s-a dedicat la o dieta fara carne si produse lactate, insa cateodata nu poate sa reziste cate unei prajituri. Acest gen de sinceritate si de ambitie merita toata incurajarea.
  • Emily Deschanel a devenit vegetariana inca de la varsta de 13 ani si a ajuns in acest stadiu pana la mai multi ani dupa. Chiar a ramas pe aceasta dieta cat era inca insarcinata. Insa, asta nu este tot. Actrita este, de asemenea, si fondatoare a HSUS (Humane Society of the United States), Farm Sanctuary, si PCRM (Physicians Committee for Responsible Medicine).

Leave a Comment