Vrei sa descoperi o altfel de arta? Vino alaturi de Pictorul Fericit

Toata lumea are cate un hobby prin care isi gaseste timp sa se relaxeze, sa se bucure de fiecare moment si sa guste din fericire. Unii adora sa se relaxeze citind carti de dezvoltare personala sau poate povesti de dragoste, altii adora muzica rock si nu lipsesc de la niciun concert, iar altii adora ca la final de zi sa ia pesula in mana si sa creeze tablouri pline de culoare si sentimente. Sau poate ca multi adora sa doarma decat orice altceva, insa acesta nu este considerat un hobby. Anyway, indiferent de placeri sau preferinte, cert este ca acele ore petrecute in zona ta de confort pot crea o atmosfera plina de magie si de relaxare.

Si daca tot am pomenit de picturi, poate ca multi ar incerca, insa nu au talent in acest sens si prefera sa renunte. Se spune faptul ca pictatul, mai cu seama pentru adulti, are o contributie semnificativa in procesul de vindecare spirituala. Si asta pentru ca este un hobby foarte creativ, care testeaza atentia si rabdarea, fiind practic o terapie prin multe culori.

Acum, cu Pictorul Fericit chiar si cei care nu sunt inzestrati cu talent in arta picturii pot realiza tablouri inedite. Cum? Foarte simplu! Alege de pe site-ul www.pictorulfericit.ro un tablou care crezi ca te reprezinta, citeste pasii pe care trebuie sa ii urmaresti si incepe sa pictezi, dar nu oricum, ci pe numere.

Ce inseamna pictura pe numere

Inseamna ca nu mai este necesar sa mai reinventezi roata inca odata, ci pur si simplu sa identifici cifrele de pe panza, sa le asociezi cu vopselurile pe care le-ai primit in pachet, sa conturezi cu pensula potrivita marginile numerelor, iar cu ajutorul unei pensule mai mari sa umpli suprafetele numerelor care au mai ramas. Cam asta este tot! Poti sa vezi aici informatii extra.

Faptul ca pe pagina Pictorul Fericit exista o gama variata de tablouri de unde poti alege, acest lucru devine mult mai usor. Ai diferite teme precum cele cu natura, pasari, flori, cladiri, pentru el/ea, tablouri celebre, religioase si multe altele. Imposibil ca ceva de aici sa nu te reprezinte.

Iti poti fructifica timpul intr-un mod creativ cu aceste picturi pe numere, iar dupa ce le-ai finalizat le poti expune oriunde doresti in casa ta.

Afla mai multe de pe site-ul pictorulfericit.ro.

Date de contact:

Str. Marasesti, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, Romania

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Leave a Comment