Vrei sa iti tunezi masina? Modific-o inteligent la GxG Tuning, prin chiptuning

Fie din pasiune pentru cai putere si motoare, fie din necesitate, tuning-ul auto prezinta astazi un interes crescut in randul proprietarilor de autovehicule. Un serviciu care beneficiaza de atentia deplina a soferilor este chiptuning-ul, o procedura cu care nu toti sunt insa familiarizati. Pentru a emite cererile potrivite firmei specializata in acest serviciu, trebuie sa fii in tema legat de ce reprezinta si care sunt avantajele tale, in functie de modificarile pe care le poti face.

Cu experienta in tuning-ul auto, dar si in alte servicii de profil, GxG Tuning este reperul tau cand vine vorba de standarde superioare si functionare ireprosabila a masinii post interventie. Cand faci totul din pasiune pentru performanta, nici nu poate fi vorba de alte rezultate. Ca sa ai siguranta ca investesti in serviciul potrivit, regasesti mai jos cateva lamuriri din partea specialistilor cu privire la chiptuning.

Ce inseamna chiptuning?

Prin definitie, acesta se refera la un procedeu care vizeaza adaptarea, calibrarea sau modificarea SW-ului de management al motorului, din ECU (calculatorul de motor).

Vizavi de acest proces, e important ca forma graficului de putere si cuplu sa fie in final cat mai aproape de valoarea proiectata de inginerul constructor.

Pe scurt, de stiut e ca in general motorul are o sarcina de lucru cu mult mai mica decat capacitatea lui reala. Prin chiptuning nu faci altceva decat sa castigi prin diferentele mari de putere si cuplu obtinute. Este deci o investitie care merita? Cu siguranta! Te bucuri apoi de o cu totul alta experienta la volan.

Castigurile pe partea de functionare difera de la o masina la alta, de la un model auto la altul. Procentul de imbunatatire a motorului variaza in functie de tipul de combustibil folosit. Cert este ca dupa o astfel de interventie masina ta are un motor optimizat, mai viu, mai receptiv cand apesi acceleratia.

Care sunt parametrii calculatorului de la motor la nivelul carora se resimt din plin imbunatatirile?

Prin chiptuning, efectele vizibil imbunatatite in timpul mersului se resimt la nivelul timpilor de aprindere, a limitatoarelor de cuplu, a injectiei, presiunii turbo si a combustibilului, dar si in cea ce priveste raportul aer/combustibil.

Vrei sa ai parte de un chiptuning inteligent si sigur?

Este foarte important sa te orientezi dupa serviciile potrivite. GxG Tuning este un reper atat in online (pe gxgtuning.ro), ca si in mediul fizic – are sediul central in Albesti, Mures, dar exista parteneri GxG Tuning si in alte orase din tara. Consulta optiunile de pe site-ul mentionat si adu masinii tale imbunatatirile binemeritate.

Contact:

gxgchiptuning@gmail.com

0763 998 841

Leave a Comment