Wolcar – service autorizat si piese auto in Craiova

Esti in cautarea unei firme de incredere care sa se ocupe cu dezmembrarile auto si cu vanzarea de piese auto? Te-ar ajuta mai mult daca ar avea si un service autorizat pentru reparatii mecanice si electrice?

Daca raspunsul tau este „da” la minim una dintre intrebarile de mai sus, atunci iata si recomandarea potrivita pentru tine: Wolcar.

In cazul in care inca nu ai auzit de Wolcar, trebuie sa stii ca este una dintre cele mai importante firme in acest domeniu din Romania. Cu o experienta de 15 ani pe nisa de profil, Wolcar ofera echipamente de ultima generatie si ofera servicii la standarde inalte datorita echipei de profesionisti cu care lucreaza.

Sediul firmei si service-ul autorizat se afla in localitatea Malu Mare (Craiova), judetul Dolj. Insa, pe langa sediu, Wolcar detine si un magazin online din cadrul caruia cei ce nu au posibilitatea de a ajunge fizic la sediu, pot comanda piesele auto necesare.

Piesele auto second hand – din ce in ce mai cautate de catre proprietarii de autovehicule

Desi poate unii au idei preconcepute conform carora un lucru deja folosit nu mai are proprietatile initiale, tot mai multi proprietari de autovehicule prefera acum sa achizitioneze piese auto in regim second hand.

Avantajele sunt numeroase. Wolcar comercializeaza doar piese auto originale, in stare foarte buna de functionare. In plus, pretul pe care il platesti pentru acestea este cu mult mai mic decat pentru acelasi produs nou.

Wolcar dispune de un stoc impresionant de autovehicule si piese pentru acestea. Printre marcile de autovehicule pe care le regasesti sunt de amintit: Ford, Seat, Volkswagen, Skoda, Audi, Mercedes, Porsche si Mini.

Este foarte simplu sa gasesti piesele auto potrivite pentru autovehiculul pe care il detii. In interfata site-ului oficial, in partea dreapta, ai un motor de cautare. Acolo trebuie sa selectezi marca autovehiculului, modelul si anul fabricatiei, iar aplicatia iti va reda toate componentele disponibile.

Service autorizat in Malu Mare – Craiova

Un mare avantaj pe care il ai daca te decizi sa colaborezi cu Wolcar este faptul ca ai la dispozitie si un service autorizat, chiar la sediul firmei. In cadrul acestuia poti face o diagnoza computerizata cu testare de reprezentanta pentru marci precum Skoda, Seat, Ford, VW, Porsche, BMW, Audi, Ford, Mercedes si Mini, dar si tester Bosch pentru alte marci de autovehicule.

De asemenea, poti opta pentru servicii de tip chip tuning, diagnosticarea sistemului electric, poti testa sistemul de franare, poti verifica suspensiile si articulatiile si multe alte servicii.

Cei interesati sa descopere toate produsele si serviciile pe care Wolcar le pune la dispozitia publicului larg, sunt invitati sa acceseze site-ul oficial al magazinului.

 

Leave a Comment