Iata ce trebuie sa faci pentru a fi mai bun la serviciu

Am auzit de foarte multe ori oameni care sunt nemultumiti de locul de munca pe care il au si considera ca acesta ar putea fi imbunatatit oricand.  Se intampla de foarte multe ori ca oamenii sa mearga la munca doar din obligatie si sa nu aiba o placere sa faca asta. Care este motivul? Ce ar trebui sa faci pentru a avea mai mult succes la serviciu?

In primul rand, daca vrei ca la serviciu sa fie o atmosfera placuta trebuie sa ai grija la comportamentul si la atitudinea ta. Daca ai foarte putina vreme de cand te-ai anagajat este posibil sa fii privita oarecum cu invidie sau sa se intample diferite lucruri ciudate care iti vor parea nedrepte dar care ar trebui sa te faca indiferenta. Oriunde te vei angaja iti va parea la inceput ca esti privita cu inferioritate insa nu trebuie sa te gandesti foarte mult la asta.

Apoi, este posibil ca seful tau sa fie o persoana are nu este mai mereu multumita si oricat ai incerca sa faci ca sa fie bine nu vei reusi sa impresionezi pe nimeni. Daca este asa ar trebui sa faci diferite lucruri ca sa fii mai bun. Incearca sa faci diferite eforturi ca sa fii mai bun si sa ai mai mult de castigat.

Oricum, in cazul in care ai punct de vedere pe care vrei sa il exprimi nu ezita sa faci asta. Incearca sa scapi de presiunea de a face anumite lucruri si fa astfel incat sa iti exprimi punctele e vedere. Doar asa te vei remarca. Daca vei tacea tot timpul oamenii isi vor face o alta impresie despre tine asa ca trebuie sa iti exprimi punctul de vedere.

Incearca sa fii un model pentru ceilalalti colegi chiar daca tu esti mai nou si poate ca nu ai experienta lor. Fa astfel incat sa fii cat mai bun la locul de munca.

Leave a Comment